Försnack med Niclas Nordström

På lördag 3/3 klockan 16.00 tar Habo Wolley sig an
Vingåkers VK i den sista hemmamatchen i Habo Sporthall innan slutspelet. Med vinst lördag gör det att Habo får ett mycket bra utgångsläge för att befästa sjätte
platsen vid seriens slut. Man följer dessutom upp med match mot RIG Falköping dagen efter. Innan matchen laddar vi upp med försnack i klubbrummet och en av Habo Wolleys största profiler genom tiderna är gäst, Niclas Nordström!

 

Tre av de fyra senaste matcherna Habo har spelat har varit mot seriens topplag. I samtliga matcher har det funnits stora portioner av bra spel från Habos sida men i de mest kritiska lägen har man tyvärr inte lyckats knyta ihop säcken. De två nästkommande matcherna kan dock på pappret dock se betydligt mycket enklare ut, och då finns det alltid risk för underskattning. Något som både Vingåker VK och grabbarna på Riksidrottsgymnasiet skulle älska! Flera gånger under seriens gång har både Vingåker och RIG lyckats överraska mot de lag som för tillfället haft hybris. Jag tänker på matcher som Södertelges 3-2 förlust mot RIG och Vingåker som lyckades sätta stopp för Tierps positiva trend efter att slå dem på hemma i Vidåkershallen i en
3-2 match.

Habo Wolley kommer förmodligen kunna ställa upp med Jackson Maris på banan igen efter kortare frånvaro på grund av stukade fot samt att Habos poängmaskin Adnan Herco är tillbaka som vanligt.

Klockan 15.00, en timma innan matchstart, kommer vi hålla försnack i klubbrummet då Niclas Nordström kommer att berätta om sin volleybollkarriär och vad som gjorde den så framgångsrik. Då bjuds det på kaffe, hembakt fika samt inträdet till elitmatchen eftersom vi bedriver Bogserlinan i samband med detta. Varmt välkomna!